Syksyn 2021 tapahtumia

 

22.9.2021 Klo 13-15. Avaimia iäkkäiden mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen

Verkkoluennolla sh, PsT Sirkkaliisa Heimonen Ikäinstituutista avaa näkökulmia ikäihmisten mielen hyvinvointiin ja sen vahvistamisen keinoihin positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen lähestymistavan valossa. Luento järjestetään osana Mielenterveysosaamisella ratkaisuja iäkkäiden palveluihin -hanketta ja se on avoin ja maksuton Sosiaalitaidon ja Gerometron toiminta-alueiden iäkkäiden palveluiden henkilöstölle.

Tutustu ohjelmaan.

Ilmoittautumiset tästä linkistä.

 

30.9.2021 klo 13-15. Tunnevuorovaikutuksesta ratkaisuja arjen haasteisiin muistisairaan hoidossa

Verkkoluennolla YTM, KM Hillervo Pohjavirta paneutuu tunnevuorovaikutuksen merkitykseen ja käytäntöihin muistisairaan ihmisen hoidossa. Hillervo on Tunteva-kouluttaja ja muistiasumisen kehittäjä. Webinaarin hinta on 20 € + alv/hlö.

Ilmoittautumiset tästä linkistä.

 

28.10.2021 klo 13-16. Ympäristö muistin tukena

Seminaari järjestetään Kirkkonummen valtuustosalissa osoitteessa Ervastintie 2. Iltapäiväseminaarissa paneudutaan palveluasumisen ympäristöön tarkastelemalla hyvinvointia tukevia ratkaisuja sekä sisätiloissa että ulkona. Puhujina mm. Riitta Suhonen hoitotieteen professori Turun yliopistosta, Erja Rappe vanhempi tutkija Ikäinstituutista ja Tamara Björkqvist kehittämiskoordinaattori Sosiaalitaidosta. Seminaarin hinta on 30 € /hlö (sis. alv).

Tutustu ohjelmaan. 

Ilmoittautumiset tästä linkistä.

 

10.11.2021 klo 12.30-16 Saattohoitoseminaari. Kuoleman surun kohtaaminen

Seminaari järjestetään samanaikaisesti sekä Metropolian kampuksella Helsingissä että Luksian Lohjan toimipisteessä. Seminaari järjestetään yhteistyössä Metropolian, Luksian ja Gerometron kanssa.

Ohjelma valmistuu elokuussa, silloin myös ilmoittautumislinkki avautuu.

Tilaisuus on maksuton!