Saattohoitotyö, kuoleman kohtaaminen ja läheisen tukeminen (60 osp)

Saattohoitotyön -täydennyskoulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat elämän loppuvaiheessa olevia ihmisiä ja heidän läheisiään. Koulutukseen voivat osallistua esim. lähihoitajana tai sairaanhoitajana työskentelevät, vähimmäisvaatimuksena on alan ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen toteuttaa Luksia 8-12/2021, koulutuspaikkana on Lohja. Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuksena, jolloin se on maksuton. Omakustanteisena hinta on 200 €/osallistuja.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 4.8. mennessä.

aurngonlaskussa heinänkorsia
keväinen koivunoksa

Gerometron saattohoitowebinaarit

Keväällä Gerometro järjestää kaksi saattohoitoon liittyvää webinaaria. Ne ovat maksuttomia ja avoimia myös Sosiaalitaidon alueen kunnille.

21.4.2021 klo 13–14.30 Luennon puheenvuorot:  Vapaaehtoiset osana hyvää saattohoitoa/geronomi MMM Ritva Pihlaja ja Ennakoiva saattohoitovalmennus/ Jaana Schirmer Espoon ja Kauniaisten Omaishoitajat.

12.5.2021 klo 13–14.30 Luennon puheenvuorot: Espoon saattohoidon konsepti/Susanna Mäntyniemi, Toivon merkitys/Hanna Ronikonmäki sekä Saattohoitopassin esittely/THL.

Webinaariesitysten materiaaleihin voit tutustua tästä linkistä.

Saattohoito -seminaari 10.11.2021

Sosiaalitaito, Gerometro, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Luksia järjestävät 10.11.2021 saattohoitoseminaarin. Seminaarin teemoina ovat suhde kuolemaan, kuoleman kohtaaminen ja suru.

Seminaari toteutetaan samanaikaisesti Helsingissä ja Lohjalla.

Lisätietoa tulossa pian.

lamppu ja puhekuplat