Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.sosiaalitaito.fi ja se on laadittu 24.2.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden sisältöjen osalta itse, teknisen toteutuksen osalta arvioinnin on suorittanut Tm-Tieto Oy.

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Havaittava: Tiedostot eivät ole kaikilta osin saavutettavia.

Sivustolla olevat pdf-tiedostot eivät ole kaikilta osin saavutettavia. Tällaisia tiedostoja ovat muun muassa Tiedontuontanto -osiossa olevat selvitykset ja raportit.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ilmoita havainnostasi meille sähköpostitse osoitteeseen toimisto@sosiaalitaito.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000